Servicii Constructii & Reparatii constructii,amenajari si lucrari de reparatii case,vile,apartamente,servicii renovari si reparatii

Servicii in domeniul constructiilor si al mentenantei obiectivelor de constructii
Serviciile oferite de firma noastra in domeniul constructiilor sunt:Reparatii constructi,amenajari si lucrari de reparati case,vile,apartamente,servicii renovari si reparatii Servicii in domeniul constructiilor,Servicii de constructii montaj,Servicii de amenajarii interioare/exterioare,servicii de menenanta constructii – cladiri,servicii reconditionari de mobilier,usi,ferestre,parchet,constructii de locuinte,case,vile,anexe gospodaresti, finisaje interioare si exterioare,renovari case.

Servicii Constructii & Reparatii constructii,amenajari si lucrari de reparati

Mentenanta preventiva are scopul de prevenirea avariilor echipamentelor,sa asigure si sa mentina buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor defecte.
Mentenanta preventiva presupune  revizii la intervale stabilite de normative sau producatori,controale periodice,schimburi de materiale consumabile, lubrifiere etc.
Mentenanta predictiva se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor,contribuie la determinarea precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta are rolul eliminari perturbatiilor in functiune ale aparatelor si al instalatiilor si aduce importante reduceri ale costurilor.
Mentenanta corectiva are aplicbiltate in situatii de urgenta pentru remedierea imediata a unei defectiuni, aparuta accidental. Principalele activitati constau in interventii de urgenta pentru repararea, sau inlocuirea pieselor defecte.