Renovari reparatii case, reparatii renovari spatii comerciale, amenajari interioare – finisaje, reparatii renovari

Renovari reparatii case, reparatii renovari spatii comerciale, amenajari interioare – finisaje, reparatii renovari,servicii integrale dedicate casei si gradinii din curtea cassei

Renovari reparatii Case

renovari ,reparatii amenajari interioare case/ vile

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 1 bucurest

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 2 bucurest

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 3 bucurest

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 4 bucurest

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 5 bucurest

renovari ,reparatii amenajari interioare apartamente,garsoniere sector 6 bucurest

 Renovari reparatii Spatii Comerciale

Magazinul tau ai nevoie de calitate atat din punct de vedere vizual cat si din punctul de vedere al serviciilor pe care le oferi. Oferim consultanta si  venim cu idei pentru a oferii cele mai bune sfaturi in vederea renovarii spatiului comercial, astfel daca tu ca si client esti multumit de ceea ce facem castigurile vor fi prezent si la tine cat si la noi. Avem clienti ce ne recomanda pentru calitatea si finetea de executare a renovarilor si amenajarilor spatiilor comerciale, pe scurt ne ocupa de tot ce inseamna parte de renovare , parte de amenajare, parte de instalatii electrice, instalatii sanitare si nu numai atat.
Renovam tot ce inseamna spatii comerciale, de la magazine, restaurante si hale pana la hoteluri, loby-uri sau chiar chioscuri si sedii de firme sau birouri.

Renovari Spatii Comerciale

Firma noastra ofera servicii complete de renovari interioare, renovari si reparatii, finisaje pentru spatii comerciale, showroom-uri etc.

Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, renovari ,reparatii zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, servicii diverse etc.

Oferim servicii profesionale de amenajari interioare pentru :

renovari ,reparatii baruri & restaurante

renovari ,reparatii magazine cu profil divers

renovari ,reparatii showroom-uri

renovari ,reparatii farmacii

renovari ,reparatii sedii comerciale

mentenanta

Serviciile noatre includ pe langa lucrarile propriu-zise de renovari ,reparatii spatiu comercial, suport tehnic pentru diversele probleme care apar in lucrarile de renovari spatii comerciale, procurarea si consultanta in alegerea materialelor, transportul materialelor necesare, pregatirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Oferim servicii de renovari si reparatii spatii comerciale bucuresti, Renovari sucursale banci, renovari ,reparatii magazine,renovari ,reparatii restaurante, fast food, farmacie,renovari ,reparatii showroom bucuresti