Amenajari Constructii

Oferim Servicii renovari apartamente: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane , scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, proiectare design interior, finisaje interioare de orice tip.

Serviciile de zugraveli spatii interioare inseamna tot procesul de transformare a unor pereti, tavane, stalpi, coloane intr-un spatiu cu un design nou.
Utilizam vopsea biodegradabila importata, materiale auxiliare de cea mai buna calitate, ne bazam pe o echipa de oameni seriosi, activi si responsabili acordand atentie maxima detaliilor solicitate de clienti.

  • 1. Discutii preliminarii cu clientul

    In aceasta etapa ne propunem sa adunam toate informatiile si sugestiile necesare amenajarii pentru a putea intocmi cea mai buna oferta de pret si pentru a contura intr-un cadru perfect legal toate detaliile serviciilor.
  • 3. Executia reparatiilor, zugravelilor – decoratiunilor

va pune la dispozitie o gama variata de servicii de amenajari, zugraveli interioare la cele mai avantajoase preturi.

Amenajari Constructii

Amenajari interioare – reparatii, finisaje, tencuieli interioare, tencuieli mecanizate, placare gresie si faianta, glet, placari pereti si plafoane rigips, compartimentari rigips, scafe si masti rigips, izolatii fonice, termoizolatii, montat usi,etc. Amenajari exterioare – tencuieli exterioare, tencuieli decorative, calciu exterior, termoizolatii, constructii garduri, trotuar, pavele, etc.

Executam toate tipurile de lucrari de amenajari interioare si exterioare deci nu mai aveti nevoie sa mai apelati si la altcineva.
Suntem o echipa tanara,cu idei noi,experienta si cu o viziune corecta asupra modului de a face afaceri.
Va ajutam sa administrati proiectul la fiecare pas vizavi de buget,solutii tehnice,practice si estetice.
Toate lucrarile noastre se executa dupa incheierea unui contract agreat de ambele parti.
Tarifarea se face la metru patrat in concordanta cu realitatea de pe teren.
Garantia tuturor lucrarilor este de 10 ani .
In cazul intarzierii predarii la termen firma va plati penalitati in cuantum de 0,1% pe zi
Firma se obliga sa asigure consultanta in procurarea tuturor materialelor si utilitatilor necesare bunei desfasurari a lucrarilor.
Evacuarea molozului rezultat din lucrari este GRATUIT.
Lucrarea se va preda la cheie,serviciile de curatenie fiind GRATUITE.
Asiguram transportul si depozitarea mobilierului si a altor bunuri aflate in incinta obiectivului de lucru pe durata desfasurarii lucrarilor.
Lucram cu materiale de cea mai buna calitate sau cu materiale alese de beneficiar.

Constructii civile si industriale
Realizeaza pentru clientii sai constructii civile si industriale de calitate superioara, la un pret optim, folosind cele mai noi tehnologii si materiale existente.